Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

Spórolok, és mégis meleg van?

Spórolok, és mégis meleg van?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a törölközőszárító radiátorok elmaradhatatlan kellékei a fürdőszobának.

A nevéből kiindulva sokan azt gondolják, hogy a törölközőszárítók kizárólag a nedves törölközők fürdés után szárítására alkalmasak, -ami már önmagában nagy előny- de valójában ennél sokkal többet tudnak:

  • Fűtőtestként is tökéletesen funkcionálnak, és melegen tartják azt a helyiséget, ahol erre a legnagyobb szükség van. Egy elektromos fűtőbetét beszerelésével fűtési szezonon kívül is önállóan üzemeltethetők. Kora tavasszal, amikor a kazánt már lekapcsoljuk, a fürdőt még melegen tarthatjuk és nem kell fájjon a fejünk a fűtésszámla miatt. Fontos, hogy tervezéskor figyeljünk a fűtőkapacitásra és vásárlás előtt tájékozódjunk a radiátor méretek kapcsán.
  • Adott esetben nem csak törölközőt, de ruhát is tudunk szárítani rajtuk.
  • Nem téliesített nyaralók fürdőszobáiban is jól működő kiegészítésként szolgálnak, amivel meghosszabbíthatjuk a víkend szezont.

A törölközőszárítók helytakarékosak, többféle dizájnban kaphatók. Üzemeltethetők a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, illetve a kettő kombinációjával, melynek eredményeképp fűtési idényben a központi fűtési rendszer részeként, fűtési szezonon kívül az elektromos fűtőbetét segítségével működnek.

A törölközőszárító radiátor bekötése nem igényel szakembert, ha konnektoros törölközőszárító kerül elhelyezésre, mivel ez a típusú törölközőszárító radiátor elektromos fűtőbetéttel működik, és érintésvédelemmel ellátott. Később, ha szükséges a csőradiátor ugyanúgy beköthető a vizes rendszerbe is, ennek pedig nincsen más különleges kritériuma a klasszikus radiátorok bekötéséhez képest.

Fontos tudni, hogy a legtöbb márkánál a garanciális feltételek tiltják a lapradiátorok vizesblokkokban történő felhelyezését, ugyanis a felületi feszültség miatt a pára megül és lecsapódik a fűtőtesten.

Silver márkájú törölközőszárító radiátoraink széles méretválasztékban, fehér és króm színben, egyenes és íves kivitelben termosztáttal, vagy anélkül elérhetők raktárról, azonnal a webáruházunkból.

Silver törölközőszárítók

A fűtőbetétek külön is megvásárolhatók.

Fűtőbetét kisokos

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám