Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

4 fontos tény a csaptelepekről

Csaptelep és csaptelep között is van különbség, és ahhoz, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbbet, meg kell ismernünk a legapróbb részletekig. Cikkünkben a RAVAK termékein keresztül vizsgáljuk meg a témát!

Elsőként a megfelelő szanitert célszerű kiválasztani, hiszen hiába gyönyörűen burkolt a fürdő, csodás a kád és dizájnos a mosdótál, ha a csaptelep stílusa ettől markánsan elüt, akkor az megtörheti a fürdőszoba egységét és harmóniáját. Emellett a minőség is kulcskérdés, hiszen a csaptelep nem egy mellékes kiegészítő; naponta többször, gyakorlatilag reggel, délben, este használatban van, így elengedhetetlen a műszakilag hibátlan tervezés is.

1. Minőség és élettartam

Legyen szó csaptelepről, kádról vagy bidéről, a RAVAK kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket kínálja: mind formatervezés, mind pedig a gyártás során egyedülálló technológiát alkalmaznak a legjobb alapanyagokra, miközben folyamatosan ellenőrzik az egyes lépéseket, illetve magukat az elkészült termékeket. Hála ennek, a RAVAK szaniterei a legszigorúbb szabványoknak és kritériumoknak is megfelelnek!

A megfelelő vastagságban krómozott RAVAK csaptelepek magas minőségű sárgarézből készülnek, minden egyes alkatrészt független szakértők igazolnak, ráadásul nem károsak az egészségre, és tökéletesen biztonságosak. A hab a tortán, hogy valamennyi csaptelephez 5 év jótállás jár! 

2. Dizájn

Nem csak minőségiek, de szépek is: a RAVAK termékek számos formatervezési díjat elnyertek. Ez annak köszönhető, hogy a cégnél egy-egy koncepció fejlesztésén nagy gonddal és művész aprólékossággal dolgoznak. Összesen hat koncepcióból lehet válogatni:

  • A klasszikus formák kedvelőinek a Susan családot ajánljuk.
  • A Classic csaptelepekben a kifinomult stílus dominál.
  • A Rosa modellek íves kialakításukkal és harmonikus arányaikkal szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.
  • A modern formák szerelmeseit a 10° csaptelepek letisztult dizájnja és kézreálló kialakítása fogja rabul ejteni.
  • A Neo család maga a 21. századba öntött, tökéletesen kidolgozott elegancia.
  • A Chrome modellek minimalista vonalai, lekerekített élei pedig a művészi szintű formatervezést ünneplik.

3. Praktikum

Mit ér a minőség praktikusság nélkül, nem igaz? Épp emiatt, a RAVAK csaptelepek esetében a használhatóság mindig az első helyen szerepel, így ezek beszerelése, tisztítása és használata rendkívül egyszerű!

4. Típusok fürdőbe és konyhába

A széles termékpalettából válogatva a fürdőszoba minden szegletébe és funkciójához elérhető a megfelelő RAVAK csaptelep! Ebbe beletartoznak a konyhai csaptelepek is, hiszen ha a fürdőszoba és a konyha csaptelepei összhangban vannak, akkor esztétikusabb és egységesebb lesz otthonunk is!

Amennyiben Ön is a minőség, a megbízhatóság és az időtállóság mellett teszi le a voksát, keresse fel webshopunkat, és válogasson a RAVAK termékei közül!

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám