Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

Ez a legnépszerűbb gázkészülék-család

A francia Saunier Duval a világ egyik legnagyobb, fűtőegységek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó vállalat, mely több mint 100 éve van jelen a piacon, így nem túlzás azt állítani, hogy van tapasztalatuk a szakmában. Hazánkban 1997-ben kezdték meg működésüket, kondenzációs működésű fali gázkészülékeket pedig 2005 óta kínálnak Magyarországon. Ezek közül is a legnépszerűbb termékcsaládot, az idén már 13 éves Thema Condens-t vesszük most górcső alá!

A népszerűség egyik titka könnyen lehet a megfelelő anyagválasztás: a Thema Condens készülékek olyan anyagokból, alkotóelemekből és egységekből készülnek, amelyek sikeres alapokat tettek le az igényesebb piacokon, itt főként a rozsdamentes acélra, és az abból készült primer fűtési hőcserélőre érdemes gondolni. Felépítés szempontjából nagy előny még, hogy a hidraulikus és tüzeléstechnikai blokk egyetlen, hőszigetelt burkolatban helyezkedik el. Ennek előnye, hogy csökken a hőveszteség és a zajterhelés, ráadásul több lesz a hely a könnyű és gyors javítási műveletek elvégzésére a készüléken belül.

Ejtsünk még pár szót a Thema Condensek elektromos kapcsolódobozáról is (ami egy szigetelt egységen belül tartja a készülék vezérlőpaneljét). Itt az alacsony és magas feszültségű körök világosan elkülönülnek egymástól, plusz a csatlakozások eltérőek – így biztonságosabb a használat is. Természetesen a készüléken belüli elemek is könnyedén hozzáférhetőek, ezt egy fedél teszi lehetővé, aminek másik szerepe, hogy megóvja a vezérlőpanelt a vízcseppektől.

A termékcsalád másik jellegzetessége a helymegtakarítás. Mivel osztályukon belül a Thema Condens készülékek a legkompaktabbak, így a falra szerelést követően nem látható…

  • a szifon
  • a szerelőpanel
  • a karbantartó csapok
  • a tágulási tartály
  • a fűtés biztonsági szelepe
  • és a fali tartókonzol.

Amennyiben Ön is szeretne lakásából meleg otthont varázsolni egy ilyen készülékkel, úgy vegye szemügyre webshopunk kínálatát! Ha pedig több információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szakértő kollégáink válaszolni fognak Önnek!

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám