Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

Felejtsük el a vízkövet, használjunk vízlágyítót!

Csapvizünkben különböző oldott ásványi anyagok találhatók, amelyek az emberi szervezetre nem, azonban háztartási gépeinkre és épületgépészeti készülékeinkre károsak lehetnek. A leggyakrabban előforduló ásványi anyagok a kalcium- és magnézium-karbonát. A kemény csapvízben ezek az anyagok lerakódnak és vízkő alakul ki belőlük, amelyek már szabad szemmel is láthatóak.

A vízkő tehát nem más, mint a vízben nem oldható kalcium- és magnézium-karbonátok keveréke, amihez egyéb pl. vasvegyületek is kötődnek, amitől azután "szép vörösesbarna" foltokat képez. A vízkő miatt száradnak rondán poharaink, mattulnak be csempéink. A vízkő nemcsak a szemünket bántja, jelentősen megrövidítheti mosógépünk, mosogatógépünk, csapjaink, vagy bojlerunk élettartamát.

Gyakorta fordul elő az a probléma, hogy villanyszámlánk hirtelen megemelkedik, amiért mosógépünk vízköves fűtőszála a ludas. Berendezéseinek megvédése szempontjából a vízlágyítás elengedhetetlen óvintézkedés. A teljes vízhálózatot megvédi a vízkő kialakulásától, ezáltal vizes berendezéseinek élettartama jelentősen megnő. Vízlágyító használata nemcsak otthonunkat, de pénztárcánkat is megkíméli. Vegyszer nélkül lágyít, ezért nincs többé szükség vízlágyító adalékok használatára. Gépeink hatékonyabban tudnak működni, ezért villanyszámlánk is kevesebb lehet. A vízlágyító használata nemcsak háztartási gépeinkre van pozitív hatással. Használata révén a kávénk sokkal finomabb és a lágy vízben lévő sók hatására puhább és egészségesebb lesz bőrünk és a hajunk.

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám