Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

Öntsünk tiszta vizet a pohárba vízszűrő segítségével!

Magyarországon a csapból kikerülő ivóvizünk minősége megfelel a legszigorúbb előírásoknak. Azonban a vízművek által megtisztított víz egy olyan zárt csőrendszeren keresztül jut el otthonunkba, amelyek akár 30-50 évesek is lehetnek. Ha otthonunk csapvizét tüzetesen megvizsgálnánk, rengeteg olyan anyagot találhatunk benne, - levált vízkődarabkákat, rozsdát, homokot és más lebegőanyag szennyeződések – melyek hatására soha többet nem fogyasztanánk szívesen csapvizet.

A vízvezetékek javítása során is számos szennyeződés juthat be a csővezetékekbe, melyek csökkenthetik háztartásunk eszközeinek élettartamát. A különböző vízszűrők megakadályozzák, hogy a lebegőanyagok, szennyeződések bejuthassanak a háztartási vízvezetékrendszerbe.

A csapvízzel kapcsolatos félelmek folytán sokan inkább az ásványvizet preferálják, és nincsenek tisztában, hogy bizony ezekben is lehetnek káros melléktermékek. Az elmúlt években ugrásszerűen megnövekedett az ásványvíz fogyasztás Magyarországon.

Azonban az ásványvízzel kapcsolatban komoly egészségügyi kérdéseket vet fel a PET- palackok használata. Azon felül, hogy ezek a palackok környezetszennyezők, és az újrafeldolgozásuk még nem teljesen megoldott, a pillepalackokból hő hatására mérgező anyagok kerülhetnek a vízbe.

A különböző vízszűrő rendszerek optimális megoldást nyújtanak a fentebb felsorolt problémákra. A vízszűrők megakadályozzák, hogy a lebegőanyagok, szennyeződések bejuthassanak a háztartási vízvezetékrendszerbe, ezáltal a szűrt víz előállítási költsége hosszabb távon gazdaságosabb és olcsóbb megoldás a palackozott ásványvizeknél.  A szűrt víz segítségével nem kell bajlódnunk az ásványvizes palackok cipelésével, tárolásával. A vízszűrő rendszerek használatával lényegesebben kevesebb műanyag hulladékot termel egy átlagos háztartás, ezért segítségükkel nemcsak környezetünket, de pénztárcánkat is védjük.

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám