Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

3+1 tipp a fürdőszobai nagytakarításhoz

Takarítani csak nagyon kevesen szeretnek, ez tény. A megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel azonban sok időt és fáradtságot spórolhatunk magunknak, ráadásul a fürdő is meghálálja a profi gondoskodást!

Bár már november van, de ha eddig elmaradt az őszi nagytakarítás, még nem késő pótolni. Megértjük, ha ez nem hangzik túl lelkesítően, viszont a padlótól plafonig csillogó-villogó, friss illatú fürdőszoba minden fáradságért kárpótolni fogja. A következőkben adunk pár tippet, hogy mivel és hogyan varázsolja makulátlanná szanitereit, melyik felülethez melyik tisztítószert válassza!

Mindenből csak a legjobbat!

A RAVAK köztudottan kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgozik, ennek köszönhető, hogy kádjaik, csaptelepeik és zuhanykabinjaik ennyire időtállóak, és megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és igényeknek. Viszont ezen termékek hosszú élettartamához elengedhetetlen a megfelelő karbantartás, ennek érdekében született meg a RAVAK saját tisztítószercsaládja, mellyel tökéletes és kíméletes munka végezhető!

Miben mások ezek a termékek, mint a piacon elérhető többi márka? Például abban, hogy nem tartalmaznak klórt vagy más agresszív anyagot, így használat közben nem károsítják a szaniterek felszínét. Ennek leghasznosabb folyománya, hogy a fürdőszobai üveg, akril, krómozott, műanyag és kerámia felületek karc- és károsodásmentesen kezelhetőek, miközben tökéletesen tiszták lesznek! És hogy mely termékekről van szó pontosan? Mutatjuk!

1. Az univerzális megoldás

A RAVAK Cleaner erőssége, hogy minden felületre aggodalom nélkül alkalmazható. Gond nélkül eltünteti a koszt, a zsíros lerakódásokat és a vízkövet is, miközben nem árt még a legkényesebb felületeknek sem. Használható csaptelepeken, akrilkádakon, zuhanytálcákon, zuhanykabinok betétlemezén, az összes kerámiaborításon – az 500 ml-es kiszerelésnek, és takarékos szórófejes flakonjának hála gazdaságos és hatékony szövetséges lesz!

2. Dupla védelem vízkő ellen

A RAVAK egyik innovációja a célirányosan az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, ajtók és kádparavánok számára fejlesztett RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteg, mely még a gyárban felkerül a cég szanitereire azzal a céllal, hogy megakadályozza a vízikő és más szennyeződések lerakódását. Ez a védőréteg pedig ellenáll a kíméletes tisztítószereknek, nem kopik le, azonban néhány havonta – nem kemény víz esetében akár félévente – érdemes a RAVAK AntiCalc Conditioner-rel megújítani! A használata pofonegyszerű: a RAVAK Cleaner-rel való alapos tisztítás után egy puha ronggyal vigye fel a felületre, hagyja megszáradni, majd törölje fényesre!

3. Kényeztetés a króm felületeknek

A krómozott szaniterek és tartozékok igényeiről sem feledkezett meg a gyártó: a RAVAK Cleaner Chrome egy olyan speciális tisztítószer, mely kíméletesen, de kérlelhetetlenül elbánik a lerakódásokkal, használatával pedig a fémes felületek nem veszítenek csillogásukból, karcmentes fényük sokáig megmarad. Segítségével egy-kettőre eltüntethető a vízkő és a zsíros foltok, mintha sosem lettek volna!

+1. Makacs szennyeződések ellen

Ha igazán nehéz a helyzet, vesse be a nehézlovasságot: a RAVAK TurboCleaner ellentmondást nem tűrően eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyójában lerakódott szennyeződéseket. Fontos: A készítményt kizárólag a lefolyóban szabad használni!

További hasznos tippekért, érdekességekért kövessen minket Facebookon, a legminőségibb termékekért pedig látogasson el webshopunkba!

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám