Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Ventilátor

Megújult az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb fűtőkészülék

Hazánkban mintegy 8 éve, 2011-ben kezdődött el az elektromos üzemű fali fűtőkészülékek forgalmazása, négyféle teljesítmény nagyságban a Vaillant Saunier Duval Kft. által. Ezek közül a legnépszerűbb – mint az eltelt idő alatt kiderült – a Saunier Duval Renova Electric készüléke lett, amely ráadásul idén tavasszal megújult. Lássuk, hogy miben!

 

A szóban forgó készülék egy szimpla fűtési hőtermelő, ezért a családi házak és nyaralók fűtésétől kezdve egészen a társasházakig nagyszerűen használható, sőt, a külön rendelhető tartozékok segítségével még használati melegvíz-készítésre is alkalmas! Ebből az is látszik, hogy egy nagyszerű „alap” a továbbfejlesztéshez!

 

A Renova Electric készülékek legújabb generációja már rendelkezik az Ebus kommunikáció rendszerével, amelynek elsődleges célja és feladata a komfort és az energiamegtakarítás még hatékonyabb optimalizálása. A kijelző továbbá képes a hiba jelzésre is, így a szerencsés tulajdonos mindenről első kézből értesülhet! Bár a külső megjelenés teljesen megújult, a konstrukció nem változott: a már bevált alkotóelemekből épül fel, hogy a megszokott hosszú élettartam továbbra is biztosítható legyen.

 

A teljesítmény szintén a jól megszokott magas szintet képviseli: 6 kW és 9 kW teljesítmény-nagyság esetén továbbra is lehetőség van arra, hogy a készülékeket 1-fázisú hálózaton, 230 Volt feszültséggel üzemeltessük.

 

A termékek felszereltsége szintén impozáns. A teljesség igénye nélkül mutatunk néhány hasznos funkciót, amellyel a Renova Electric-ek rendelkeznek:

 

  • Vezérlőpanelre integrált időjárás-követő szabályozás
  • Beépített, 8 literes fűtési tágulási tartály
  • Nagyhatékonyságú szivattyú
  • Digitális fűtési nyomásszenzor
  • Automata légtelenítő szelep
  • Bronz házas biztonsági lefúvató szelep
  • Működtetés rádiófrekvenciás központi vezérlés segítségével (opcionális)
  • Külső tehermentesítő relé bekötési lehetősége

 

Azonban ez még közel sem minden, amire a termékcsalád képes! Ismerje meg alaposabban őket, és vásárolja meg akciósan webshopunkban!

LEGÚJABB

LEGNÉPSZERŰBB

Fürdőszoba

Fűtés

Konyha

Szerszám