Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Gyakran ismételt kérdések

Mi a megrendelés menete?

Megrendelés menete

Webáruházunk kényelmes használatához ajánlott a regisztráció, de megrendelésedet anélkül is leadhatod a nap 24 órájában.

A termék kiválasztása

Termékeinket termékcsoportokba kategorizáltuk, illetve gyorsszűrést építettünk be megkönnyítve ezzel a válogatást. Termékeink műszaki információit, valamint aktuális és valós készlet információinkat megtalálod a keresett termék adatlapjára kattintva. A weboldalunkon feltüntetett készletinformációk minden esetben valós adatok és fél óránként frissülnek.

Ellenőrizd a termék elérhetőségét! Szaküzletbe történő rendelés esetén, ellenőrizd az adott szaküzlet készletét!

Kosár

A kiválasztott terméket a kosár gombra kattintva a Kosárba helyezheted, ahol lehetőséged van a termék(ek) mennyiségének módosítására, illetve megtalálhatod a szállítási információkat.

 

Tovább a megrendeléshez

Ellenőrizd a választott termék(ek) típusát, mennyiségét és árát. Ha még nem vagy regisztrált vásárlónk, add meg a számlázási adatokat. Regisztrált vásárlóinknál ezeket az adatokat automatikusan hozzáadjuk a rendeléshez. Kérjük, add meg az átvételi, fizetési módot és a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat.

Ezután ellenőrizd rendelésed és az Általános Szerződési Feltételek elfogadását követően véglegesítheted megrendelésedet.

A Ventil fogadta a megrendelésed

Megrendelésed leadását követően küldünk Neked egy e-mailt, melyben találsz egy linket, melyen nyomon tudod követni rendelésed állapotát.

Rendelés visszaigazolása

Kollégáink feldolgozzák a rendelésed és a rendszerünk küld egy visszaigazoló e-mailt, amelyben minden információt megtalálsz a rendeléseddel kapcsolatban (fizetés, szállítás, számlázás). Az e-mailben található linkre kattintva nyomon tudod követni megrendelésed aktuális állapotát.


Hasznosnak találtad az információt?

254 emberből 197 találta hasznosnak


Nem segített a leírás?


Telefonhívások esetén a kiemelt időszakokban a várakozási idő akár több percet is igénybe vehet, szíves türelmét kérjük ilyen esetekben!

Kategória további kérdései