REMS Power-Press XL ACC elektrohidraulikus radiális prés, 110 mm

Ingyen szállítjuk Akció
Régi ár:
775 645 Ft
Akciós ár:
REMS Power-Press XL ACC elektrohidraulikus radiális prés, 110 mm Ft (Bruttó ár)
Megtakarítás:
85 655 Ft (11 %)
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Az akciós ár 2018. július 25-ig érvényes!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

883 047 Ft

Csomag ára:

817 282 Ft

Csomag ára:

817 464 Ft

Csomag ára:

870 688 Ft

Termék leírás

REMS Power-Press XL ACC elektrohidraulikus radiális prés, 110 mm

REMS Power-Press XL ACC – univerzális Ø 110 mm-ig.Préselés Ø 110 mm csak egy munkamenetben.Szupergyors, pl. Geberit Mapress Rozsdamentesacél Ø 108 mm csak 15 mp. Kényszervezérléssel.A présfogó automatikus reteszelése.

Elektrohidraulikus radiálprés, kényszervezérléssel,Ø 10–108 (110) mm, Ø ⅜ – 4" préskötések készítéséhez. REMSpréspofa/présgyűrű/présgyűrű XL, valamint más gyártók megfelelő préspofa/présgyűrű meghajtására. Présfogóbefogás automatikus reteszeléssel. Elektrohidraulikushajtás, jól bevált 450 W-os univerzális motorral, robusztus bolygókerekeshajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményűhidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló. Szállítóládában.

Rendszerelőny

Csak egyféle préspofa/présgyűrű minden REMS radiális préshez (kivétel REMSMini-Press ACC, REMS Mini-Press 22 V ACC) és más gyártók megfelelő radiálispréseihez.Az összes, *-al jelölt présfogónak van egy további csatlakozója (EP 1 223 008 sz.szabadalom, US 6,739,172 sz. szabadalom), és illeszthető a REMS Eco-Presskézi radiálpréshez is. Ezért egyszerűen és olcsón raktározható.

Préspofák/présgyűrűk minden szokványosrendszerhez

A REMS présfogók/préspofák/préspofák XL teljes készlete minden szokványospréskötésű rendszerhez. Nagy teherbírású présfogók/présgyű-rűk/XL présgyűrűk rendkívül erős, különösen edzett speciális acélból. A REMS présfogók/préspofák/préspofákXL nyomófelületei rendszerspecifi kusak, és megfelelneka mindenkori préskötésű rendszerek nyomófelületeinek. Ezáltal a préselés kifogástalanulrendszerkonform, és biztonságos.

Felépítés

Kompakt, robusztus, az építési helyszínnek megfelelő. Kis méretek, karcsúforma, a meghajtógép csupán csak 5,5 kg. Hosszú munkalöket az egyetlenmunkamenetben elkészíthető préselések érdekében, ideális nagy méretekhez.Szupergyors, pl. Geberit Mapress Rozsdamentes acél Ø 108 mm csak 15 mp.Ergonomikus kialakítású ház puha fogantyúval és fogómélyedéssel. Forgathatóprés fogó- befogás. A présfogók/préspofák biztos rögzülése az automatikus reteszelésrévén. Más gyártók megfelelő préspofa/présgyűrű is. Állítható benyúlásvédő.

Préselési folyamat érintőgombosüzemmódban ACC-vel

A munkavégzési biztonság, a működési biztonság, és az üzemelési biztonságérdekében. Automatikus lekapcsolás a préselési folyamat befejezését követően(kényszervezérlés).

Meghajtás

Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez.Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, jól bevált 450 W-os univerzálismotorral, robusztus bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúvalés kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok REMS Power-Press XL ACC 110 mm elektrohidraulikus radiális prés A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS Power-Press XL ACC 110 mm elektrohidraulikus radiális prés az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

  • Átmérő: 110 mm
  • Elektrohidraulikus
  • XL
  • Áramforrás: Hálózati
Cikkszám
REMS-579010
Súly
6.00 kg
További REMS termékek