Utoljára megtekintett termékek Összes
nincs

Gyakran ismételt kérdések

Melyik bojlert lehet éjszakai áramra kötni?

A vezérelt áram -a hétköznapi nyelvben éjszakai áram- előnye, hogy a nappali áramnál jóval olcsóbb megoldás, viszont használata csak meghatározott feltételekkel lehetséges. Érdemes ezekről villamosenergia szolgáltatójánál érdeklődnie. A fogyasztás mérése egy külön felszerelt vezérelt mérőn keresztül történik, így Ön kedvezőbb áron üzemeltetheti azokat az elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos áramellátást. Tipikusan ilyen eszköz a bojler.

Az akkumulátorral nem rendelkező, vezérléssel ellátott típusok nem köthetők éjszakai áramra, mert kimaradás esetén törlődnek a beállítások. Az egyszerűbb villanybojlerek jól működnek vezérlet áramról. Egyetlen hátrány ebben az esetben, hogy abban a napszakban, amikor az éjszakai áram nem biztosított, nem melegítenek vizet.

A szűrőt használva oldalunk kilistázza Önnek az ilyen bojlereket, a megtekintéshez kattintson ide: Éjszakai áramról működtethető bojlerek.


Hasznosnak találtad az információt?

416 emberből 400 találta hasznosnak


Nem segített a leírás?


Telefonhívások esetén a kiemelt időszakokban a várakozási idő akár több percet is igénybe vehet, szíves türelmét kérjük ilyen esetekben!

Kategória további kérdései