Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler

Ár
Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Kedvezményes házhozszállítás
Futárszolgálattal nem szállítható!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Nem átvehető
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1+1 év

Termék leírás

Ariston 80V CA kéményes fali gázbojler

Az Ariston gáz üzemű vízmelegítő maximálisan megbízható, magas szintű biztonsági megoldásokkal látja el a melegvíz igényeket. Minden acéllemez tartályt, nyomáspróbáznak és 850 °C-on zománcoznak. Piezo elektromos gyújtással. Háromszorosan biztosított biztonsági szelep. A kéménybekötés átmérője: 110 mm. Az Ariston gázbojler nem igényel elektromos áramot. Esztétikus külső és modern formatervezés, komfortos környezetett ad a fürdőszobának.

Az Ariston világszerte a vízmelegítők és fűtési rendszerek szakértője. Az Ariston termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét. Az Ariston szakértelmének köszönhetően, illetve a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, világszerte több millió család használja, és elégedett az immár több mint ötven éves Ariston készülékeivel, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit. Az Ariston termékeit a szakértők és a szakmabeliek is szívesen választják, mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.
Az 1930-as években Aristide Merloni megalapítja az „Industrie Merloni” vállalatot az olaszországi Marche tartományban, és mérlegek gyártásába kezd. 30 évvel később megalakul az Ariston márkanév és megkezdődik az elektromos vízmelegítők gyártása. 1980-as években az Ariston megszilárdítja piacvezető helyét a vízmelegítők terén, és megkezdi a kazánok gyártását.

 

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

  • Űrtartalom: 77 l
  • Névleges hőteljesítmény: 5200 W
  • Hasznos hőteljesítmény: 4400 W
  • Felfűtési idő (ΔT=45˚C): 1 h
  • Gázfogyasztás (G20): 0,55 m3/h
  • Maximális üzemi nyomás: 8 bar
  • Tömeg: 31 kg
Cikkszám
AR-006186
Súly
32.00 kg
További Ariston termékek