Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vásárolhatok szaküzletben?

Budapesten és környékén 3 szaküzletünkben várunk, ahol átveheted és kifizetheted online áruházunkban leadott, szaküzletben történő átvételre kért rendelésedet. Add le rendelésed kényelmesen webshopunkon keresztül és vásárolj kedvezményes online áron. Felhívjuk figyelmed, hogy online áraink kizárólag a weben leadott rendelésekre vonatkoznak.

Lehetőséged nyílik arra is, hogy termékeinket akár előzetes rendelés nélkül megvásárold bolti áron üzleteink bármelyikében, ahol szakértő eladóink szakmai tanácsadással és készletes termék esetén, azonnali és gyors kiszolgálással várnak Téged.

Online leadott rendelés esetén biztosíthatod, hogy a rendelés átvételekor garantáltan félre legyen téve számodra minden egyes termék, így élvezve a gyorsabb kiszolgálás lehetőségét. (Amennyiben a rendelés tétele az adott üzlet készletén található, erről e-mail és SMS értesítést is küldünk számodra.)

Abban az esetben, ha a megvásárolni kívánt termék(ek) készletével az üzlet nem rendelkezik, úgy a terméket előbb be kell szereznünk a megfelelő szaküzletünk raktárárba. Felhívjuk figyelmed, hogy a termék adatlapján látható "Készleten" jelölés percről percre változhat!


Hasznosnak találtad az információt?

263 emberből 188 találta hasznosnak


Nem segített a leírás?


Telefonhívások esetén a kiemelt időszakokban a várakozási idő akár több percet is igénybe vehet, szíves türelmét kérjük ilyen esetekben!

Kategória további kérdései