Rothenberger Roleak Aqua vízvezeték ellenőrző

Ingyen szállítjuk Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

Rothenberger Roleak Aqua vízvezeték ellenőrző
Főként beltéri használatra tervezték, de a kültéri esetleges szivárgások felderítéséhez is lehet alkalmazni(földi mikrofonként).

Díjmentes házhozszállítás!

A Rothenberger, mint egy nemzetközi vállalat a világ számos országában jelen van, és már több mint hatvan éve világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A szakemberek kiemelt partnereként a Rothenberger teljes körű megoldásokat kínál (Rothenberger Roleak Aqua vízvezeték ellenőrző) a csőszerelési anyagok megmunkálására beszerelésére, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint 5.000 termékkel, köztük a Rothenberger Roleak Aqua vízvezeték ellenőrző is a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja. A Rothenberger Roleak Aqua vízvezeték ellenőrző egyaránt jó minőségű tartós anyagokból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot.

Műszaki jellemzők

  • Épületek falaiban aljzataiban vezetett csöveken keletkezett szivárgás helyének meghatározására alkalmas
  • Hanggal és LED-el jelez
  • Frekvencia tartomány: 0-4000 Hz
  • 10 fokozatú hangerősség
  • Készlet tartalma: fejhallgató, mágneses adapter, hosszabbító rúd, cső adapter és három lábú adapter, 2db AA mignon elem, bementettel ellátott táska

Cikkszám
66090
Súly
1.64 kg
További Rothenberger termékek