Remeha Avanta Plus 24c kondenzációs kombi gázkazán 20 kW EU-ErP

Ár
Remeha Avanta Plus 24c kondenzációs kombi gázkazán 20 kW EU-ErP Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
 • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1+4 év

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

372 023 Ft

Csomag ára:

378 420 Ft

Csomag ára:

375 119 Ft

Csomag ára:

397 676 Ft

Csomag ára:

435 587 Ft

Termék leírás

Remeha Avanta Plus 24c kondenzációs kombi gázkazán 20 kW EU-ERP

A remeha Avanta Plus gázkazán rendkívül kis helyigényű, mégis nagy teljesítménnyel rendelkezik. A kondenzációs technológia és a tüzelésoldali (folyamatos) szabályozás, jelentős tüzelőanyag megtakarítást tesz lehetővé. Az Avanta Plus kazánok káros anyag kibocsátása a lehető legkisebb, ami megfelel a legszigorúbb EU szabványoknak, ennek ellenére magasan teljesíti a teljesítmény elvárásokat is. A készülék különlegesen csendes és akár folyamatos állandó hőmérsékletű melegvíz előállítására is képes, kielégítve az egész család használati melegvíz igényeit (komfort üzemmód).

Vezérlése felhasználóbarát, jól látható LCD kijelzővel, mellyel egyszerűen leolvashatja a hőmérsékleti adatokat és figyelmeztetéseket. Szervizeléltetése gyors és zökkenőmentes.

Opcionális kiegészítő, szabályzástechnikai lehetőségek: időjárás követő szabályzás, épületfelügyelet.

 

A Remeha a kondenzáció kazánok közt egyedülállóan hatékony, és jók az teljesítmény értékei is, mindezt köszönhető a fejlesztéseknek, és a különleges kialakításának. A kondenzációs technika nemcsak a tüzelőanyag megtakarítás szempontjából jelentős, hanem éppen ebből eredően a károsanyag-kibocsátás ugyanilyen mértékű csökkentése miatt került ma hazánkban is előtérbe. A kondenzációs kazánok alkalmazásával a füstgáz rejtett hőjéből is energiát nyerünk vissza. Ez a módszer elsősorban földgáztüzelésnél jön szóba, itt ugyanis a magas hidrogéntartalom oxidációja (égése) nagymennyiségű vízgőz kondenzálódását teszi lehetővé egy nagyfelületű hőcserélő (ún. ECO) segítségével. Ahogy Remeha Avanta Plus 24c 20 kW kondenzációs kombi gázkazánúgy minden legyártott darab minőségi anyagokból készülnek, ügyelve a pontosságra, és precizitásra, a biztosságos működés érdekében. Az így elért éves hatásfok nagyobb, mint a fűtőértékre számított 100%-os hatásfok. Remeha Avanta Plus 24c 20 kW kondenzációs kombi gázkazán A Remeha a kazángyártás mellett ugyanilyen minőségben gyárt idomokat ami hozzájuk tökéletesen illeszkedik, és szintén időtálló. A savas (3,5-4,0 pH) kondenzvíz elvezetése a létesítmény csatornarendszerébe való csatlakozása újabb kutatások szerint nem jelent problémát (az egyébként lúgos csapadékkal való keveredés miatt). Az ÉMI engedéllyel rendelkező, bevizsgált füstgázelvezető rendszert, valamint a kondenz-semlegesítő tartályokat és granulátumokat is megtalálja a Remeha kínálatában. Remeha Avanta Plus 24c 20 kW kondenzációs kombi gázkazán

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

 • ""A"" kategóriás,
 • Névleges teljesítmény: 20 kW
 • Névleges elektromos teljesítmény: 85 W
 • Szezonális hatásfok: 93%
 • Villamos védelem IPX4D
 • Inox hőcserélő
 • Méretek (MaxSZéxMé): 670 x 400 x 300
 • Súly: 37 kg
Cikkszám
RE-7625516
Súly
37.00 kg
További Remeha termékek