Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős

Ár
Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Kedvezményes házhozszállítás
Futárszolgálattal nem szállítható!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
10 év

Termék leírás

Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős

A csomag egy oldalt tartalmaz!

A Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, (fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős) az ideális megoldás a fürdőszoba komfort érzetének növelésére. A 800 x 800 mm-es méretével a helyiséghez igazodik, és feldobja a szoba hangulatát. A letisztult dizájnú Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, (fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős) természetes módon tölti be a teret és választási lehetőséget kínál, hova helyezze, és hogyan használja a zuhanykabint. Engedje szabadjára fantáziáját, a Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, (fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős) segítségével! A Ravak Supernova SRV2-80 S zuhanykabin, (fehér + Pearl, kétrészes, elcsúszatható sarokbelépős) kellemes Fehér színű.

Egy teljes zuhanykabin kialakításához két darab SRV2-S tolóajtó szükséges. Mindkét rész különböző méretének kombinációjával négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint alakíthat ki.

A Ravak a szaniter termékek között egyedülálló, átgondolt és átfogó megoldást kínál, szinte minden területen kiváló minőségben: Ravak Supernova SRV2-80 S fehér + Pearl, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős zuhanykabin és egyéb kádak, zuhanykabinok és ajtók, mosdók és egyéb kiegészítők. A RAVAK vállalatot 1991-ben alapították korlátolt felelősségű társaságként, 1997-re részvénytársasággá nőtte ki magát. A Ravak elsődleges célja a dizájn, az esztétika, továbbra is kielégítve a minőségi elvárásokat. A Ravak Supernova SRV2-80 S fehér + Pearl, négyrészes, elcsúszatható sarokbelépős zuhanykabin minőségét a legújabb technológiák, az első osztályú alapanyagok és a többéves szakmai tapasztalat biztosítja: RAVAK AntiCalc®, RAVAK AntiBlock®, RAVAK Antibac®, RAVAK EasyClean. A Supernova, Blix, Rapier zuhanykabinok és -ajtók tökéletes működése egy speciális RAVAK fejlesztésnek, a RAVAK AntiBlock® rendszernek köszönhető, mely egyben világszabadalom is.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
4.0 / 1 értékelés alapján
Értékelés írása

dr. Kristóf László 99oo Körmend Jelentem

A 9o es vagy a8o as szükithető vagy bővithető mindkét oldalra néhány centivel a meglévő tálcához

2016.07.23

Műszaki jellemzők

  • Szín: Fehér
  • Kivitel: Sarokbelépős
  • Négy részes
  • Méret:80x80 cm
  • 10 év garanciával
  • Csak személyes átvétellel rendelhető!
Cikkszám
RAV-14V4010211
Súly
16.00 kg
További Ravak termékek