Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I kondenzációs kombi gázkazán EU-ErP

Ár
Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I kondenzációs kombi gázkazán EU-ErP Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
 • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
 • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
 • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
2 év

Termék leírás

Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I kondenzációs kombi gázkazán EU-ERP

A Beretta Mynute Boiler Green a Beretta prémium kategóriás gáz készüléke, beépített 45 literes rozsdamentes acélból készült melegvíz (HMV) tárolóval, magnézium anód rúd védelemmel.

A Beretta gázkazánokat „Premix” kondenzációs technológiával készítik, (alu) kondenzációs hőcserélővel. Emellett környezetbarát technológia és alacsony a káros anyag kibocsátása (5. osztály) Elektromos energiafelhasználása alacsony, ezt a modulációs szivattyúnak köszönheti (PWM szabályozás). A „RANGE RATED” funkcióval szabályozható a készülék maximum és minimum teljesítménye, az adott fűtési igényeknek megfelelően.

Beépített időjárás függő teljesítmény-szabályozóval, külső hő érzékelő az alapfelszerelés részeként. További mellékelt alap tartozékok: Hidraulikai csatlakozók: gázcsap, hideg vízcsap, rézcső csatlakozók.

 

A Beretta, a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával. A Beretta célja közt van összhangban lenni a minket körülvevő környezettel, ennek tudatában alkották meg a Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I kondenzációs kombi gázkazánokat egyaránt kielégítve a háztartási fűtésben elvárt igényeket, gondoskodni az otthoni kényelem megteremtéséről termékeik kiválóságával. A Beretta mérnökei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági fűtő rendszerekben. A Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I kondenzációs kombi gázkazán megtervezésénél is törekedtek a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésekre, amelyek jellemezték mindig is a Beretta -t és így több millió otthon komfort igényét tudja ki szolgálni. Ma a Beretta folyamatosan növekedő trendet mutat a lakossági fűtés szektorban és az új kihívásokat ugyanolyan elszántsággal és kötelesség tudattal kezeli, mint kezdetben. A Beretta ügyfél-központú szolgáltatásai szakemberek hálózatát jelenti: közvetlenség, szakértelem, rugalmasság ezek a Beretta kulcsfontosságú jellemzői. A Beretta, több mint 40 évvel azután, hogy legyártotta az első fali gázkazánját, ma már világszerte az egyik legismertebb márka a lakossági fűtés területén.

Amit mások mondtak...

A TERMÉK ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉSE:
Értékelés írása

Ehhez a termékhez még nem tartozik értékelés.
Értékeld elsőként

Műszaki jellemzők

 • ""A"" osztály
 • IPX5D villamos védelem
 • Feszültség felvétel (V/Hz): 230/50
 • Villamos teljesítmény: 91 W
 • Tároló űrtartalma: 45 liter
 • Névleges teljesítmény: 25 kW
 • HMV teljesítmény: 25 kW
 • Névleges hatásfoka: 98 %
 • Alacsony káros anyag kibocsátás: NOx Class 5
Cikkszám
BE-20096189
Súly
66.00 kg
További Beretta termékek