Átszerelő készlet Geberit Sigma 20 nyomólaphoz 115.612.00.1

Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

Geberit Blue Plusz 115.612.00.1 Átszerelő készlet  

A Geberit tizenegy nyomólap stílusa közül legújabb a Sigma család, amely  letisztult, elegáns formavilágával követi a mai igényeket, és a szaniter berendezések vonalvezetését.  Geberit Blue Plusz 115.612.00.1 Átszerelő készlet  Sigma 20 nyomólap családhoz. Geberit Blue Plus átszerelő készlet vízkezelő tabletta Geberit  tartályba való elhelyezéséhez. A tartályba helyezhető vízkezelő tabletták egyre népszerűbbek,hiszen a kerámia belsejébe elhelyezett WC tablettákkal ellentétben a szem számára rejtve maradnak. 

A Geberit termékek a globális jelenlétével Európa piacvezetőjévé vált az épületgépészetben. 1874-ben alapították. A Geberit 41 országban rendelkezik kereskedelmi egységgel. A kereskedelmi tevékenység leginkább a nagyobb európai piacokra koncentrálódik. Az ázsiai és észak-amerikai piacokon a régiók speciális igényeit kielégítő, egyedi tervezésű termékeket forgalmaz. Ezen piacok támogatására a Geberit tudásközpontokat hozott létre Sanghajban és Chicagóban. 16 üzeme van a világ hét országában. A legfontosabb egységek Svájcban, Németországban és Ausztriában találhatóak. A Geberit termékeket újépítésű épületekben éppúgy lehet használni, mint felújítási, vagy modernizálási munkák során. Több területen szolgál termékeket az épületgépészethez és a vizes helyiségekhez kapcsolódó termékek széles kínálatával, például: öblítőtartályok, szerelési rendszerek, csaptelepek, lefolyók, vízelvezetők, zuhany, WC, és higiéniai berendezések.

Műszaki leírás: 

  • Geberit Blue Plusz 115.612.00.1 Átszerelő készlet  
  • Geberit Blue Plus átszerelő készlet vízkezelő tabletta Geberit  tartályba való elhelyezéséhez.  
  • A tartályba helyezhető vízkezelő tabletták egyre népszerűbbek,hiszen a kerámia belsejébe elhelyezett WC tablettákkal ellentétben a szem számára rejtve maradnak. 
Cikkszám
GE-115.612.00.1
Súly
0.50 kg
További Geberit termékek