ARISTON PRO R 80V bojler, 80 literes EU

A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

ARISTON PRO R 80V bojler 80 L EU

Az ARISTON PRO R 80V 80 literes villanybojler új exkluzív külsővel érkezik, és a hatékonyságából semmit sem veszít, sőt még inkább gyorsabb és energiatakarékosabb technológiákkal készült elődeinél. Az új hőmérő segítségével sokkal pontosabban lehet beállítani a kívánt fűtési hőmérsékletet. A nagyobb magnézium anóddal jócskán meghosszabbították az elhasználódását, a szigetelése vastag poliuretán, minek révén lassabban hűl le. Az Ariston vízmelegítő gyártása során szigorú szabványoknak megfelelve tesztelnek mindenegyes darabot, és több biztonsági túlnyomás szeleppel látnak el: (8 bar-os, és 16 bar-os). Az ARISTON PRO R 80V 80 literes villanybojler falra szerelhető és belső kialakítása révén egyedülálló a vízmelegítők közt.


Az Ariston világszerte a vízmelegítők és fűtési rendszerek szakértője. Az Ariston termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét. Az Ariston szakértelmének köszönhetően, illetve a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, világszerte több millió család használja, és elégedett az immár több mint ötven éves Ariston készülékeivel, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit. Az Ariston termékeit a szakértők és a szakmabeliek is szívesen választják, mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.
Az 1930-as években Aristide Merloni megalapítja az „Industrie Merloni” vállalatot az olaszországi Marche tartományban, és mérlegek gyártásába kezd. 30 évvel később megalakul az Ariston márkanév és megkezdődik az elektromos vízmelegítők gyártása. 1980-as években az Ariston megszilárdítja piacvezető helyét a vízmelegítők terén, és megkezdi a kazánok gyártását.

Műszaki jellemzők

  • Kapacitás: 80 liter
  • Teljesítmény: 1800 w
  • Felfűtési idő (45oC 147 perc
  • Hőteljesítmény: 1,22 kWh/24h
  • IP elektromos védelem: IPX3
  • Súly:21,5 kg
Cikkszám
AR-3200970
Súly
21.50 kg
További Ariston termékek