ARISTON PRO R 120V bojler, 120 literes EU

A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

ARISTON PRO R 120V bojler 120 L EU

Az ARISTON PRO R 120V 120 literes villanybojler új exkluzív külsővel érkezik, és a hatékonyságából semmit sem veszített elődeihez képest, sőt még inkább gyorsabb és energiatakarékosabb technológiákkal készült. A jobb hőmérő segítségével pontosabban lehet beállítani a kívánt fűtési hőmérsékletet. Nagyobb a magnézium anód, ezáltal hosszabb az élettartama, és a vastag poliuretán szigetelése garantálja a jó hőtartósságot. Az Ariston vízmelegítő gyártása során szigorú követelményeknek megfelelve tesztelnek mindenegyes darabot, és több biztonsági túlnyomás szeleppel látják el: (8- 16 bar). Az ARISTON PRO R 120V 120 literes villanybojler falra szerelhető és belső kialakítása révén egyedülálló a vízmelegítők közt.


Az Ariston világszerte a vízmelegítők és fűtési rendszerek szakértője. Az Ariston termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét. Az Ariston szakértelmének köszönhetően, illetve a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, világszerte több millió család használja, és elégedett az immár több mint ötven éves Ariston készülékeivel, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit. Az Ariston termékeit a szakértők és a szakmabeliek is szívesen választják, mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.
Az 1930-as években Aristide Merloni megalapítja az „Industrie Merloni” vállalatot az olaszországi Marche tartományban, és mérlegek gyártásába kezd. 30 évvel később megalakul az Ariston márkanév és megkezdődik az elektromos vízmelegítők gyártása. 1980-as években az Ariston megszilárdítja piacvezető helyét a vízmelegítők terén, és megkezdi a kazánok gyártását.

Műszaki jellemzők

  • Kapacitás: 120 liter
  • Teljesítmény: 1800 w
  • Felfűtési idő (45oC 183 perc
  • Hőteljesítmény: 1,39 kWh/24h
  • IP elektromos védelem: IPX3
  • Súly: 33 kg
Cikkszám
AR-3700411
Súly
33.00 kg
További Ariston termékek